kablan n'goma, la primul său interviu la fc hermannstadt: ”am venit să ajut la intrarea în play-off”

Francezul de origine congoleză Kablan Davy  N’Goma a fost primul transfer al echipei FC Hermannstadt în această iarnă.

Mijlocașul ofensiv venit de la Botoșani, Kablan Davy N’Goma (28 ani) trage tare în cantonamentul din Antalya al sibienilor. Pe 4 septembrie, N’Goma a jucat 78 de minute pentru Botoșani în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2.

YouTube video

Francezul abia așteaptă să îi cunoască pe fanii sibieni și să vadă noua arenă.  ”Am o impresie foarte bună despre tot ce înseamnă echipă: jucători, staff, oficiali și președinte. Îmi va fi ușor să mă acomodez la echipă, pentru că am dobândit ușor această impresie. Sunt foarte fericit la FC Hermannstadt. Încă nu am văzut Sibiul, stadionul sau suporterii, dar după acest cantonament abia aștept să cunosc” a declarat N’Goma pentru pagina oficială a clubului.

kablan n'goma, la primul său interviu la fc hermannstadt: ”am venit să ajut la intrarea în play-off”

Mijlocașul de bandă este convins că noua sa echipă va juca în play-off și a fost impresionat de calitatea antrenamentelor conduse de Marius Măldărășanu. ”Sunt convins că echipa va ajunge în play-off. Am văzut cum se desfășoară antrenamentele din Antalya, sunt de foarte bună calitate. Împreună cu antrenorul principal și staff-ul, cred că putem ajunge acolo unde ne-am propus. Eu îmi doresc să ajut echipa, am venit aici să contribui la realizarea obiectivului, intrarea în play-off” a mai spus mijlocașul ofensiv.

Idolul noului jucător al Sibiului este fostul atacant al Franței, Thierry Henri. „A fost un mate fotbalist, avea carismă și personalitate. A fost incredibil”

Fotbalistul care a venit la FC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Amiens, Epinal, Tarbes, Bourges, Avoine, Canet, Blansko, RFCU Luxembourg şi FC Botoşani.

kablan n'goma, la primul său interviu la fc hermannstadt: ”am venit să ajut la intrarea în play-off”

Ultima oră

Comentariul meu