elevii revin luni la școală. următoarea vacanță va fi în februarie

Elevii din România se vor întoarce la școală pe 8 ianuarie 2024, după o vacanță de iarnă de 16 zile. În acest an școlar, elevii vor avea cinci vacanțe, câte una la finalul fiecărui modul de învățare.

Vacanţă schi elevi 2024 pe judeţe. Potrivit structurii anului școlar 2023-2024 se vor întoarce în bănci pe 8 ianuarie. În total, elevii au avut 16 zile libere pentru sărbătorile de iarnă. Urmează în ianuarie Ziua Pirnicpatelor Române, de asemenea liberă, pentru ca în februarie să vină vacanţa de schi, notează RomâniaTV.

Harta vacanțelor mobile din lunile februarie – martie 2024, câte o săptămână decisă de fiecare Inspectorat Școlar (ISJ / ISMB) în parte, a fost publicată încă din luna august de Ministerul Educației pe Facebook. Cele mai multe județe au ales a treia săptămână din februarie pentru această vacanță mobilă care desparte modulul 3 al anului școlar de modulul cu numărul 4.

Amintim că, la fel ca anul școlar 2022-2023, și anul acesta școlar va avea o vacanță „mobilă”, cel puțin așa a fost denumită de oficialii din Educație, alții o numesc „vacanță de schi”. Această vacanță „mobilă” face ca fiecare județ să aibă o structură ușor diferită a anului școlar: modulele 3 și 4 sunt diferite ca durată.

Săptămâna 26 februarie – 3 martie a fost aleasă de 14 inspectorate școlare: Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea, se arată pe harta cu datele centralizate de la Inspectoratele școlare.

Ultima oră

Comentariul meu