accident cu 6 autoturisme și 4 răniți pe autostrada a1 în apropiere de boița (update foto)

Traficul rutier pe autostrada Sibiu – Deva, este blocat duminică la prânz (ora 12.30) între Boița și Tălmaciu.

Update 2 – Poliția spune că a fost un carambol

În urma unor manevre de evitare a unui copac căzut pe carosabil, a avut loc o coliziune față-spate cu șase autoturisme implicate. Patru persoane au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportate la spital. Traficul pe direcția Vâlcea – Sibiu este deviat pe DN 7.

Din primele informații se pare că la kilometru 226 pe sensul de mers către Sibiu, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate 6 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, aflate în evaluare medicală. Traficul rutier a fost deviat din noul Boița pe DN7.

accident cu 6 autoturisme și 4 răniți pe autostrada a1 în apropiere de boița (update foto)

UPDATE 1 – Patru persoane transportate la spital

ISU Sibiu a intervenit de urgență la intrare A1 în zona localității Boița la un accident rutier, în care sunt implicate mai multe autovehicule.

„La fața locului sunt mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o ATPMV, o autospecială de descarcerare, una de stingere și trei ambulanțe SAJ.” spune Andrea Ștefan, purtător de cuvânt al Isu.

În aceste momente sunt evaluate medical mai multe persoane.
Din primele informații nu sunt răniți grav.

accident cu 6 autoturisme și 4 răniți pe autostrada a1 în apropiere de boița (update foto)accident cu 6 autoturisme și 4 răniți pe autostrada a1 în apropiere de boița (update foto)

SAJ SIBIU a intervenit cu trei ambulante, la un accident rutier produs la intrare pe autostrada, lângă Boita. Echipajele SAJ și ISU asista medical mai multe persoane.

accident cu 6 autoturisme și 4 răniți pe autostrada a1 în apropiere de boița (update foto)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce pot sa va spun e ca nu a fost niciun copac…. De unde ați găsit voi copacul ăla ce a căzut pe carosabil(pe autostradă ) greu de inchipuit