csu câștigă la capătul unui meci disputat cu csm tg. mureș. sibiul s-a calificat în top 10 (video foto)

CSU Sibiu este ca și calificată în Top 10 în Liga Națională de Baschet Masculin, după succesul de sâmbătă seara, din Sala Transilvania, 87-81 cu CSM Târgu Mureș. 

Susținută de 1200 de fani prezenți în Sala Transilvania, CSU a pus stop unui șir de cinci victorii consecutive a celor de la CSM Târgu Mureș.

YouTube video

Mai mult, cu un bilanț de 8-6, echipa lui Tomas Rinkevicius și-a asigurat locul în Top 10.  Mureșenii au dominat primul sfert și au condus cu 27-23 după 10 minute.

În sfertul secund, CSM Tg. Mureș a condus chiar la 13 puncte diferență: 37-24. A fost însă doar un foc de paie. Universitarii au avut câteva minute excelente și au reușit să egaleze până la pauza mare: 46-46.

Sibienii sau desprins și la 8 puncte în al treilea sfert și au condus cu 64-61 după 30 de minute.  În ultimul sfert, CSU s-a desprins la 76-63, dar mureșenii nu au depus armele și au revenit la doar patru puncte cu două minute înainte de final. Pratt a înscris un coș de trei puncte care a adus fericirea în Sala Transilvania. Scorul final a fost 87-81 și Sibiul nu mai are emoții cu intrarea în Top 10.

Rareș Uță a fost MVP-ul disputei și a totalizat 24 de puncte și 7 recuperări. Jay Threatt, Pavlin Ivanov și Nandor Kuti au adunat câte 15 puncte.

În runda următoarea etapă, CSU Sibiu va juca pe terenul celor de la Petrolul Ploiești și va încheia sezonul regular acasă contra Focșaniului.

csu câștigă la capătul unui meci disputat cu csm tg. mureș. sibiul s-a calificat în top 10 (video foto)

Ultima oră

Comentariul meu