un jucător de la acs mediaș dă probe la uta

Fundașul stânga al echipei ACS Mediaș, Răzvan Trif (26 ani) este în probe la echipa de Liga 1, UTA Arad.

După o primă parte de sezon excelent la ACS Mediaș, pentru care a marcat 4 goluri, Răzvan Trif ar putea ajunge în Liga 1, la UTA, echipa pregătită de Mircea Rednic.  Jucătorul a primit acordul medieșenilor să se pregătească cu arădenii, acolo unde va da probe timp de câteva zile.

”Noi i-am dat acordul să se pregătească o săptămână cu UTA, vom vedea dacă va rămâne acolo. Are o clauză în contract prin care poate pleca dacă are oferte din Liga 1. Eu cred că cel mai bine pentru el e să joace meci de meci și să rămână la noi” a spus președintele clubului de pe malul Târnavei, Ionuț Buzean.

un jucător de la acs mediaș dă probe la uta

Astfel, după mai bine de șase luni de zile, Trif ar putea juca din nou în Liga 1, acolo unde are strânse 100 de meciuri.

Trif a jucat în urmă cu un an de zile la CS Mioveni, apoi a semnat cu Universitatea Cluj, unde nu a reușit să debuteze. Răzvan Trif a debutat pentru prima dată în Liga 1 alături de Gaz Metan Mediaș, în anul 2016.

Un alt jucător de la Mediaș, mijlocașul central Emanuel Baba se pregătește în cantonament cu FC Hermannstadt, echipa cu care are contract, însă fratele lui Baba Alhassan va continua cel mai probabil la Liga 3.

ACS Mediaș se va reuni pe 15 ianuarie, iar în perioada 1-10 februarie are programat un cantonament pe plan local.

Ultima oră

Comentariul meu