sute de sibieni au vizitat gratuit muzeul brukenthal (foto)

Începând din 4 ianuarie 2024, Muzeul Naţional Brukenthal oferă intrare gratuită sibienilor în prima joi din fiecare lună. Această măsură este o iniţiativă a managerului Alexandru Chituţă, care îşi propune să crească numărul vizitatorilor, în special al celor din Sibiu, scrie Agerpres.

În prima zi a programului, pe 4 ianuarie, peste 1.000 de sibieni au vizitat patru dintre muzeele din cadrul complexului Brukenthal: Muzeul de Istorie, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei şi Muzeul Cinegetic.

“Ne bucurăm să vedem că sibienii au răspuns pozitiv la această iniţiativă. Este important pentru noi să le oferim accesul la valorile cultural-istorice ale oraşului nostru”, a declarat Alexandru Chituţă.

Muzeul Naţional Brukenthal este cel mai vechi muzeu din România şi unul dintre cele mai importante din Europa. Acesta găzduieşte o colecţie impresionantă de artă, istorie şi ştiinţă.

sute de sibieni au vizitat gratuit muzeul brukenthal (foto) sute de sibieni au vizitat gratuit muzeul brukenthal (foto) sute de sibieni au vizitat gratuit muzeul brukenthal (foto) sute de sibieni au vizitat gratuit muzeul brukenthal (foto)

Ultima oră

Comentariul meu