minorele de la „prichindelul”, care s-au automutilat joi, internate la spitalul de psihiatrie

Două fete de 12, respectiv 14 ani, de la Centrul de Plasament „Prichindelul” au ajuns joi seară la Urgență după ce s-au automutilat. Cele două minore au fost internate la Spitalul de Psihiatrie „Doctor Gheorghe Preda”.

Fetele au fost transportate la urgența Spitalului de Pediatrie după ce s-au automutilat. Ambele minore se aflau la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Prichindelul”.  Cele două tinere se tăiaseră pe mâini. (DETALII AICI)

În urma celor întâmplate, fetele au fost internate la Spitalul de Psihiatrie. „În momentul de față minorele sunt internate la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare psihologică”, a transmis purtătorul de cuvânt al DGASPC, Beatrice Muntean.

Nu este prima dată când un astfel de incident se întâmplă la Centrul „Prichindelul”. În luna decembrie, cinci copii s-au tăiat pe mâini, însă niciunul dintre ei nu a avut leziune grave. DGASPC a demarat o anchetă la momentul respectiv, iar polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care minorii s-au automutilat.

Citește și: Anchetă internă la DGASPC după ce 5 copii de la „Prichindelul” s-au tăiat pe mâini. Poliția a intrat pe fir și face cercetări

Ultima oră

Comentariul meu