mino sota continuă la sibiu. claudiu rotar: ”i-am propus prelungirea pe doi ani”

Echipa de Liga 1 FC Hermannstadt a sistat orice discuție cu Rapid București referitoare la transferul din această iarnă al lui Mino Sota și a contracarat, oferindu-i niponului o prelungire a acordului pe doi ani!

Claudiu Rotar, unul din acționaruii principali ai clubului a anunțat că  mijlocașul central Mino Sota (29 ani)  va continua la Sibiu. „Am decis ca Mino Sota să rămână la noi. Are contract până-n vară și i-am propus prelungirea lui cu doi ani”, a declarat Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali ai lui FC Hermannstadt pentru Gazeta Sporturilor.

Inițial, Hermannstadt ar fi fost de acord cu plecarea mijlocașului japonez doar în cazul unei oferte foarte bănoase. Însă plecarea niponului ar fi periclitat atingerea obiectivului, intrarea în play-off, mai ales că a fost transferat și celalălt mijlocaș central, Baba Alhassan.

De asemenea, reacția antrenorului Marius Măldărășanu când a auzit că își poate pierde ambii mijlocași centrali a fost una elocventă. ”În momentul în care ar pleca și Mino Sota, nu știu ce ne dorim ca adevărat. Înțeleg că suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător sau doi, dar nici așa! Nu știm ce găsim să punem la loc” a spus Măldă pe aeroport, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya.

Până acum, japonezul a refuzat ofertele sibienilor de prelungire pe un sezon. Dacă Mino Sota nu va prelungi în cele din urmă cu FC Hermannstadt, el poate pleca gratis abia la vară.

mino sota continuă la sibiu. claudiu rotar: ”i-am propus prelungirea pe doi ani”

Ultima oră

Comentariul meu