zeci de sibieni au ajuns de revelion la spitalul de urgență din sibiu din cauza excesului de mâncare și alcool

Românii sunt obișnuiți ca mesele în perioada sărbătorilor de iarnă să fie pline cu bunătăți. Așadar, nici de pe masa de Revelion nu au lipsit tradiționalele preparate precum sarmalele, salata de boeuf sau friptura. Bineînțeles, nici băuturile alcoolice nu au fost uitate. Excesul de mâncare și băutură i-a făcut pe zeci de sibieni „să petreacă” Anul Nou la Urgență.

Peste 50 de sibieni au ajuns la Spitalul Județean de Urgență, în perioada 31 decembrie – 1 ianuarie, din cauza durerilor de colici biliare și a consumului excesiv de alcool.

„În perioada 31.12.2023 – 01.01.2024, acuzând simptome de colici biliare, ori după consum excesiv de alcool sau cu leziuni provocate de petarde, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu este abilitat să transmită următoarele: 42 de pacienți au fost tratați pentru colici biliare, 18 au ajuns la spital după consum excesiv de alcool și 2 persoane au fost tratate pentru răni provocate de petarde”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău.

 

Ultima oră

Comentariul meu