tânărul drogat care și-a omorât tatăl a vrut să-și petreacă sărbătorile acasă. magistrații din sibiu i-au respins cererea

Andrei Neamțiu, tânărul în vârstă de 24 de ani care și-a omorât tatăl, a vrut să își petreacă sărbătorile de iarnă acasă. Magistrații i-au respins cererea, astfel că acesta a rămas în spatele gratiilor. 

La două luni de la comiterea crimei teribile, Andrei Neamțiu a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Ar fi vrut să își petreacă Crăciunul și Revelionul acasă, însă magistrații Tribunalului Sibiu i-au respins cererea. Bărbatul este arestat preventiv. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință: (…) dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.12.2023 până la data de 21.01.2024, inclusiv, a inculpatului: N. A. I. – pentru săvârșirea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 cod penal, raportat la art. 199 alin. (1) cod penal. (…) respinge cererea inculpatului N. A. I., de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu”, a fost decizia magistraților. 

Vă reamintim că, în luna octombrie 2023, Nicolae Neamțiu, inginer agronom, fost șef al Direcției Agricole a Județului Sibiu, a fost omorât de fiul lui cel mare în locuința lor de pe strada Goethe din zona parcului Sub Arini. Bărbatul avea 50 de ani. 

Andrei Neamțiu era consumator de droguri. Ani la rândul, părinții lui au încercat să îl ajute și să îl aducă pe drumul cel bun. Avea un istoric cu tulburări psihice și fusese internat de două ori la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, în speranța că starea lui se va îmbunătăți. Dar, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, și-a pierdut cumpătul și a început să își lovească părintele. S-a năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele, iar omul a murit. Andrei a sunat la 112 la scurt timp și a anunțat că tatăl lui a decedat. Polițiștii l-au găsit pe tânăr în casă, lângă cadavrul plin de urme de violență. Era confuz și nu își aducea aminte mare lucru. În acea noapte era drogat, consumase „iarbă” și cristal. (VEZI AICI POVESTEA PE LARG) 

Citește și: Cele mai înfiorătoare evenimente din Sibiu în 2023

Ultima oră

Comentariul meu