președintele iohannis a numit noi șefi la secții ale dna, diicot și parchetul general
Sursă foto: Digi24

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea în funcția de procuror-șef ai unor secții din DNA, DIICOT și din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Toate mandatele au o perioadă de trei ani, scrie Mediafax.

Ionuț Ardeleanu Ionuț a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție, iar Marinela Mincă în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție.

Adrian-Petre Todoran este noul procuror-șef al Secției de combatere a criminalității organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

De asemenea, Adrian-Cornel Nicolau a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Antonia-Eleonora Constantin procuror-șef al Secției judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar Cristina-Daniela Balcan în funcția de procuror-șef al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Toate mandatele au o perioadă de trei ani.

Ultima oră

Comentariul meu