Paul este tânărul mort în Apoș. Acoperișul unei case s-a prăbușit peste el
Sursa: Facebook/Profil Public

Paul P. este tânărul în vârstă de 21 de ani, decedat joi în localitatea Apoș. Bărbatul efectua lucrări la un imobil în momentul în care acoperișul s-a prăbușit peste el. 

Un eveniment teribil a avut loc, joi după-amiază, în extravilanul localității Apoș din județul Sibiu. Trei persoane efectuau lucrări de demolare într-un imobil părăsit. La un moment dat, două dintre acestea s-au urcat la mansardă, moment în care acoperișul casei s-a prăbușit peste ele. (VEZI AICI CUM S-A PETRECUT INCIDENTUL)

Paul, tânărul în vârstă de 21 de ani, și un alt bărbat în vârstă de 41 de ani, au fost prinși sub dărâmături. Tânărul a decedat pe loc, în timp ce cealaltă persoană a fost rănită. 

Paul este tânărul mort în Apoș. Acoperișul unei case s-a prăbușit peste el

Doliu la Iacobeni 

Tânărul în vârstă de 21 de ani era din Iacobeni. O întreagă comunitate îl plânge astăzi. Pe rețelele de socializare curg râuri de lacrimi sub forma mesajelor de condoleanțe adresate familiei îndoliate. 

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. A fost un coleg cu suflet bun”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, nu te vom uita niciodată”, „Dumnezeu să te odihnească în pace. Vai, ce păcat, Doamne! Ce copil bun a fost”, „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene drag”, sunt o parte dintre mesajele publicate. 

Paul este tânărul mort în Apoș. Acoperișul unei case s-a prăbușit peste el
Sursa: Facebook/Profil Public

În urma celor întâmplate, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii incidentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu