fc hermannstadt se desparte de petrescu și bărbuț. cei doi mijlocași nu merg în antalya

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a decis să renunțe la jucătorii Cristi Bărbuț și la Petrișor Petrescu, care nu au fost incluși în lotul care face deplasarea în cantonamentul din Antalya.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu nu mai contează pe Cristi Bărbuț și Petrișor Petrescu. GSP a anunțat că amândoi mijlocașii de bandă au rămas în țară pentru a-și căuta noi contracte. Perioada de transferuri se deschide pe 16 ianuarie, așa că timp este suficient pentru găsirea altor angajamente.

Conducerea clubului sibian a negociat cu Bărbuț o reziliere și în vara trecută, însă atunci mijlocașul a refuzat să plece. A  jucat în 5 meciuri de campionat și 2 de cupă și a marcat golul decisiv în prelungiri la Târgoviște, prin care sibienii continuă în cupă. Sibianul Petrescu era cel mai vechi jucător din lot, însă în acest sezon a jucat în doar în 6 partide de Superliga.

Sibienii s-au mai despărțit în această iarnă de Adi Petre, căruia i-a fost reziliat contractul, de portarul Alex Uțiu și de Baba Alhassan, vândut cu 650.000 de euro lui FCSB.

Este incertă rămânerea lui Sota Mino, care ar putea fi cedat și el Rapidului, în zilele următoare, japonezul având ofertă de la feroviari.

Din lotul pentru Antalya (4-13 ianuarie) fac parte ca noutăți: Raul Opruț (Kortrjik), N’Goma (28 ani, FC Botoșani), Ionuț Pop (26 ani/CSA Steaua), Baba Ayine (19 ani/ACS Mediaș 2022), Ianis Gândilă (17 ani/Academia Hermannstadt) și Ianis Mihart (19 ani/CSM Focșani). Nu toți vor și fi păstrați de antrenorul Măldărășanu în lot. În plus, revine și Dragoș Iancu după accidentarea groaznică suferită în jocul cu Petrolul.

LOT CANTONAMENT:

PORTARI: Căbuz, Muțiu, Pop (CSA Steaua);

FUNDAȘI: Butean, Medina, Stoica, Bejan, Antoche, Găman, Opruț (Kortrjik), Ciubotaru;

MIJLOCAȘI: Balaure, Mihart (Focșani), N’Goma (Botoșani), Mino Sota, Gândilă, Murgia, Ayine (ACS Mediaș), Biceanu, Dr. Iancu, Jipa, Oroian;

ATACANȚI: Paraschiv, Fonseca, Bucuroiu, G. Iancu, Neguț.

 

Ultima oră

Comentariul meu