două fete de la „prichindelul” duse la spital după ce s-au automutilat
foto: arhivă

Două fete de la Centrul de Plasament „Prichindelul” a fost transportate de urgență la spital după ce s-au automutilat. Un caz asemănător a avut loc și în luna decembrie a anului trecut. 

Cele două minore au 12 și 14 ani. Ele au fost duse la urgența Spitalului de Pediatrie după ce s-au automutilat. Ambele fete se aflau la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Prichindelul”.

„SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip B pe strada Bastionului în Sibiu, pentru două fete instituționalizate care s-au automutilat. Fetele de 12, respectiv 14 ani, s-au tăiat pe membrele superioare. Echipajul SAJ a asistat medical tinerele, apoi le-a transportat la CPU LUTHER”, informează Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Un caz asemănător a avut loc și în luna decembrie. Cinci copii de la „Prichindelul” s-au tăiat atunci pe mâini. Din fericire, niciunul dintre ei nu a avut leziune grave. DGASPC a demarat o anchetă în cazul respectiv, iar polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care minorii s-au automutilat. (DETALII AICI) Cele două minore care s-au automutilat joi seara se numără printre cei 5 tineri care s-au automutilat și în decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu