csc șelimbăr s-a despărțit de robert răducioiu. urmează și alte plecări

Echipa de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr a anunțat oficial că s-a despărțit de juniorul Robert Răducioiu (19 ani), jucător care nu a mai intrat în planurile antrenorului Claudiu Niculescu. 

După portarul Aleksander Mitrovic (20 de ani), care a solicitat să plece la altă echipă pentru a juca mai mult, clubul CSC 1599 Șelimbăr a anunțat joi că s-a despărțit și de fundașul central Robert Răducioiu (19 ani).

”Mulțumim, Robert Răducioiu! CSC 1599 Șelimbăr și jucătorul Răducioiu Robert au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului. Îi mulțumim și îi urăm mult succes în continuare!” a fost postarea dată publicității de clubul din Șelimbăr. 

Răducioiu nu a prins niciun minut în acest sezon, nici la Liga 2 și nici în cupă. Fundașul a fost folosit în două jocuri în sezonul trecut. În carieră, stoperul a mai evoluat la FC Brașov și Sepsi Sf. Gheorghe 2.

După plecările lui Răducioiu și Mitrovic nu este exclus să urmeze și alte despărțiri din lotul ”călăreții roșii”.

Echipa lui Claudiu Niculescu a anunțat deocamdată trei transferuri: mijlocașul Gabriel Deac și atacanții Stefan Visic și Alexandru Pop.

Echipa șelimbăreană a avut o primă parte de sezon excelentă și este lider în Liga 2, fiind aprope de calificarea în play-off.

 

Ultima oră

Comentariul meu