Primăria se disculpă în scandalul comercianților de înghețată de pe Bălcescu. „S-au înscris pe o altă secțiune decât cea corectă”

Un scandal a izbucnit după ce trei comercianți sibieni, care se ocupă cu vânzarea de înghețată și porumb pe Pietonala Nicolae Bălcescu, au greșit programarea online pe site-ul Primăriei. În loc să se programeze la secțiunea „Comerț Alimentar” s-au programat la „Parcare Hipodrom”. Ei susțin că Primăria este cea vinovată pentru că site-ul a fost actualizat în ultimul moment, însă reprezentanții instituției sunt de o cu totul altă părere.

„Primăria Sibiu a anunțat public, prin comunicate de presă, deschiderea celor 2 sesiuni de programare online pentru activități comerciale pe str. N. Bălcescu și respectiv pentru achiziționarea unui abonament în parcarea Hipodrom. În comunicatele de presă, precum și în anunțurile publicate de către Serviciul Administrarea Domeniului Public pe site-ul propriu, se preciza că fiecare dintre cele două sesiuni de programări online va avea un buton dedicat. Cele două butoane au fost afișate pe pagina principală, vizibil, clar individualizate și etichetate, fiind publicate la ora 08.30 și activate de la ora 09.00, din 15 decembrie 2023, așa cum se specifica atât în comunicatele de presă, cât și în anunțurile publice afișate pe site-ul https://spadpp.sibiu.ro/”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Cât despre greșeala celor trei comercianți, reprezentanții Primăriei precizează că doar ei au greșit, restul comercianților, respectiv 11 persoane, completând corect. „Persoanele în cauză s-au înscris pe o altă secțiune decât cea corectă și anume la secțiunea dedicată abonamentelor pentru parcarea Hipodrom, nefiind vorba de 7-8 cazuri, ci de 3 cazuri. Precizăm că alte 11 persoane s-au înscris corect online, regulamentar, pentru ocuparea domeniului public de pe str. N. Bălcescu cu activități de comerț stradal”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Citește și: Primul scandal al anului la Sibiu. Comercianții de înghețată și porumb de pe Bălcescu acuză Primăria de sabotaj și șmecherii (video foto)

 

 

Ultima oră

Comentariul meu