portarul ionut pop revine la fc hermannstadt. alex uțiu va fi împrumutat la altă echipă

Portarul Ionuț Pop (26 ani) revine la FC Hermannstadt și face deplasarea cu lotul în cantonamentul de la Lara, programat în perioada 4-13 ianuarie. 

Ionuț Pop (26 ani) este primul transfer al lui FC Hermannstadt din această iarnă. Goalkeeper-ul a semnat cu Sibiu din 2019, însă, după ce a promovat cu echipa din Liga 2, a fost împrumutat la CSM Slatina și CSA Steaua.

Ionuț Pop a mai evoluat la AS Roma (juniori și echipa Primavera), apoi la Fidelis Andria și Alessandria, iar în 2019 a revenit în România la FC Hermannstadt. În acest sezon, portarul a apărat în șase meciuri la CSA Steaua, trei în Liga 2 și trei în cupă.

Conducerea clubului FC Hermannstadt a luat decizia de a îl readuce la echipă pe Ionuț Pop, după ce Alexandru Uțiu și-a manifestat intenția să plece la o echipă unde să aibă șanse să joace mai mult. Astfel, după ce a fost folosit 19 minute în cupă, Uțiu va fi împrumutat de sibieni la o altă echipă. În stagiul de pregătire din Turcia nu va merge nici Adi Petre, însă se negociază marți și despărțirea de alți jucători.

După revenirea lui I. Pop, al doilea transfer al Sibiului din iarnă poate fi Raul Opruț. Fundașul stânga așteaptă marți un răspuns de la Kortrjik în privința împrumutului la FC Hermannstadt și are șanse mari să meargă alături de echipă în stagiul de pregătire din Turcia.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu