fc hermannstadt se reunește în bucurești. sibienii pleacă în antalya

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se reunește miercuri, la ora 17.30, la București, de unde joi este programat zborul spre Antalya. 

Jucătorii lui Marius Măldărășanu au marți ultima zi de vacanță. Miercuri după-amiază este stabilită reunirea lotului la București, de unde a doua zi se pleacă în cantonamentul din Lara-Antalya. Clubul a pus la dispoziție un autocar care pleacă de la Sibiu, însă jucătorii care sunt mai aproape de Capitală pot veni direct la hotel. Din lotul care a terminat anul trecut nu mai merg în cantonament cel puțin doi jucători, Petre și Uțiu, însă sunt posibile și alte rezilieri amiabile. La noutăți este portarul Pop (CSA Steaua) și este așteptat Opruț. După ce primele ținte ale iernii, Radaslavescu și Rotariu au refuzat Sibiul, conducerea clubului caută alte soluții de întărire a lotului.

FC Hermannstadt va efectua pregătirea centralizată în perioada 4-13 ianuarie 2024 la Lara, acolo unde temperatura este una mult mai blândă decât cea din țară.  Astfel, echipa lui Marius Măldărășanu va fi cazată la un hotel de 5 stele, Concorde Deluxe Resort, situat pe plaja Lara, cu vedere panoramică la Marea Mediterană.

Sibienii vor disputa două jocuri amicale în Analtya. Primul este programat pe 8 ianuarie cu FC Winterthur, echipă care ocupă locul 7 în prima ligă din Elveția. Pe 12 ianuarie, trupa lui Măldărășanu va juca cu Sumgayit PFC, care este pe 4  în prima divizie din Azerbaijan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu