temperaturi ridicate și fără ploi sau ninsori în noaptea de revelion, la sibiu

Vremea se anunță frumoasă atât la Sibiu, cât și la munte. Pasionații de sporturile de iarnă se pot distra pe pârtiile din Păltiniș, iar turiștii se pot bucura de peisajul superb de la Bâlea Lac. Nu sunt anunțate ploi sau ninsori.

Meteorologii anunță în municipiul Sibiu și la munte temperaturi ridicate, cuprinse între 10 și 12 grade. În noaptea de Revelion temperaturile vor scădea până la minus două grade. La Păltiniș vor fi înregistrate de la 2 până la 7 grade Celsius, în zonele mai joase, iar noaptea vor ajunge la minus 4 spre 0 grade. După data de 2 ianuarie sunt anunțate precipitații.

La Bâlea Lac există riscul de producere de avalanșe. „La Bâlea Lac deja este risc 3 (de avalanșe n.r.), un risc însemnat și va rămâne cam așa, 2 sau 3, vedem cum evoluează și în următoarele zile, pentru că o creștere ușoară a temperaturilor stabilizează un pic stratul de zăpadă, dar creșterile bruște îl pot destabiliza. Acum este risc de gradul 3 și intenționăm să rămânem și în acest weekend pe risc 3”, explica Narcisa Milian pentru Ora de Sibiu.

Anul 2024 aduce în județul Sibiu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu