amenzi de peste 50.000 de lei, date de isu, mai multor restaurante din sibiu, înainte de revelion
Sursa foto: Gândul

ISU Sibiu a dat cinci amenzi în valoare de 50.500 de lei mai multor operatori economici din domeniile comerț, turism și alimentație, respectiv restaurante, cazări și săli de evenimente.

„Prevenirea situațiilor de urgență în scopul asigurării condițiilor de siguranță este o activitate pe care pompierii sibieni o fac permanent. Această activitate se desfășură pe tot parcursul anului și a continuat și în ultimele zile ale acestui an. În ultimele 2 zile au fost verificați opt operatori economici din domeniile comerț, turism și alimentație publică fiind aplicate 19 sancțiuni dintre care 14 avertismente și cinci amenzi în valoare totală de 50.500 de lei.

Totodată, în scopul identificării eventualelor pericole și pentru o planificare cât mai bună a modalităților de intervenție, în cazul în care aceasta este necesară, toate echipajele de stingere din subunitățile ISU Sibiu au executat în ultimele 48 de ore recunoșteri în obiective care organizează evenimente sau cazează turiști cu ocazia trecerii dintre ani, fiind efectuate peste 135 de recunoașteri în teren”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu