cluburile din liga 1, cu ochii pe juniorul din poarta mediașului. ionuț buzean: ”i-am prelungit contractul lui blaga”

Titular între buturile echipei de Liga 3 ACS Mediaș, portarul Fabio Blaga (17 ani) și-a prelungit contractul cu clubul de pe malul Târnavei Mari. 

Originar din Mediaș, tânărul Fabio Blaga a fost titular în toate jocurile de Liga 3 și a avut evoluții foarte bune, primind doar 8 goluri în 15 jocuri.  Astfel, președintele Ionuț Buzean anunță că a securizat perla dintre buturile echipei. ”I-am prelungit contractul lui Fabio, i l-am și majorat, acum are contract până în vara lui 2025 și cu siguranță va mai fi prelungit. Contractul inițial era valabil până în iarna anului 2024, dar Fabio fiind junior, trebuia oricum să continue cu noi”  a anunțat Ionuț Buzean. Conform regulamentelor FRF, înainte de terminarea perioadei junioratului jucătorul este obligat să încheie un contract cu clubul la care este legitimat cu titlu definitiv, pe o durată de maxim 5 ani, numai în situaţia în care clubul respectiv îi propune să încheie un contract şi îi garantează un venit lunar minim net stipulat pentru fiecare eșalon.

Portarul Fabio Blaga a atras ochii cluburilor puternice din Liga 1, dar și din Liga 2. Ionuț Buzean anunță că se negociază cedarea portarului chiar din această iarnă, doar cu condiția ca Blaga să continue sub formă de împrumut la Mediaș. ”Nu este exclus să îl vindem în această iarnă, dar cu condiția ca el să rămână să joace la noi. Dacă îl dăm, este clar că el va rămâne aici, să ne ajute și să crească în continuare” a anunțat conducătorul clubului medieșean.

Echipa pregătită de Mihai Ianc iernează pe locul 2 în Seria 9 și are șanse mari să meargă în play-off.

ACS Mediaș îi dorește să își completeze lotul cu câțiva jucători cu experiență și vizează doi închizători, un vârf și un fundaș central.  ”Ne dorim să facem un lot frumos și să ne îndeplinim obiectivul, să facem o echipă bună și să avem un an 2024 la fel de bun ca acesta” a explicat Ionuț Buzean.

În această iarnă, ACS Mediaș s-a despărțit de Răzvan Covaci, care s-a transferat la Jiul Petroșani, dar vor urma și alte plecări.

cluburile din liga 1, cu ochii pe juniorul din poarta mediașului. ionuț buzean: ”i-am prelungit contractul lui blaga”

 

Ultima oră

Comentariul meu