accident pe dn 1, la ieșire din cristian spre sibiu. o șoferiță a intrat cu mașina în parapeți

Un accident s-a produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Cristian spre Sibiu. O șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat în parapeți.

Polițiștii rutieri intervin la un autoaccident produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Cristian spre Sibiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Cristian, pe un tronson de drum în rampă și curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapeții median și lateral dreapta. Femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital conștientă. În zonă se circulă îngreunat pe direcția Cristian – Sibiu, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD și o autospecială de stingere au intervenit de urgență pe DN 1 la ieșirea din localitatea Cristian spre Sibiu, la un autoaccident. O femeie în vârstă de 57 de ani a suferit o contuzie la mâna. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu conștientă, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu,  Andreea Ștefan.

Accident pe DN 1, la ieșirea din localitatea Cristian spre Sibiu. O șoferiță a intrat cu mașina în parapeți

Ultima oră

Comentariul meu