zeci de cazări cu prețuri de la 750 de lei, disponibile la sibiu de revelion. păltinișul este ocupat aproape în totalitate
FOTO: Ovidiu Matiu

Se apropie sfârșitul de an și tu încă nu știi ce faci de Revelion sau planurile au fost amânate pe ultima sută de metri? În Sibiu, dar și la Păltiniș mai sunt locuri libere de cazare, perfecte pentru a petrece noaptea din ani, cu prietenii sau cu familia.

Ofertele „last minute” pentru noaptea dintre ani sunt destul de multe în județul Sibiu. Atât cei care caută o cazare în centrul orașului de unde mai apoi să meargă la concertul susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, cât și cei care vor să meargă pentru câteva zile în Mărginimea Sibiului, încă mai au opțiuni de cazare.

Cei interesați să petreacă noaptea dintre ani la Sibiu, pot opta pentru cel mai nou hotel din Sibiu, care mai are încă șapte camere rămase libere. Astfel pentru trei nopți cu mic dejun inclus, respectiv 30- 2 ianuarie, două persoane trebuie să plătească aproape 1900 de lei, la Mercure Sibiu.

Tot pentru trei nopți, în aceeași perioadă, turiștii se pot caza la Poet Pastior Residence, prețul fiind de 1200 de lei. Și Hotel Apollo Central mai are camere libere în perioada Revelionului, prețul fiind de puțin peste 1200 de lei pentru trei nopți.

Camere libere de Revelion mai sunt și la Hotelul Împăratul Romanilor, Magister Seven, Hotel Am Ring, Ramada și Plaza35. Prețurile pentru trei nopți depășesc 2.000 de lei.

Mai multe pensiuni din Sibiu încă mai au locuri de cazare disponibile de Revelion. La Pensiunea Ela, prețul pentru trei nopți este de 900 de lei. La aproximativ același preț camere libere au și Casa Manu, Stella di Monte, iar la prețul de 750 de lei, cei interesați se pot caza la Pensiunea Nelu&Klein.

zeci de cazări cu prețuri de la 750 de lei, disponibile la sibiu de revelion. păltinișul este ocupat aproape în totalitate
Sursa foto: Booking/Pension Green House

Oferte last minute în Mărginime și la Păltiniș

Nu doar în orașul Sibiu mai sunt cazări disponibile de Revelion, ci și în satele din Mărginimea Sibiului. De exemplu, în Sibiel sunt numeroase pensiuni care au chiar și trei camere disponibile în perioada 30-2 ianuarie. Prețurile încep de la 900 de lei și pot ajunge la 1500 de lei.

Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani la munte, la Păltiniș mai sunt foarte puține cabane cu locuri de cazare disponibile în această perioadă. Casa Pinului mai are disponibilitate, iar prețul pentru trei nopți de cazare începe de la 3.000 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu