unul dintre criminalii lui kreiner, adus în țară vineri seara
Adrian Kreiner (stânga) și Ghiță Laurențiu (dreapta)

Unul dintre presupușii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în România înainte de Revelion. 

Ghiță Laurențiu, suspect în cazul crimei omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, va fi adus în țară în noaptea de 29 spre 30 decembrie. Bărbatul a fost găsit în luna noiembrie în Scoția, fiind arestat de autorități. Ghiță va ajunge mai întâi la București, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor pentru a fi confirmat mandatul european de arestare. Ulterior, el va fi audiat de procurorul de caz din Sibiu. 

unul dintre criminalii lui kreiner, adus în țară vineri seara

În prezent, se derulează procedurile și pentru extrădarea unui alt suspect, și anume Minae Cristian Marian, care a fost prins în Irlanda de Nord, tot în luna noiembrie.

Cel de-al treilea presupus criminal, Zuleam Costinel Cosmin, este căutat în continuate de autoritățile române și străine. (DETALII DESPRE CRIMĂ, AICI)

Vă reamintim că omul de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost jefuit și torturat de trei indivizi care au venit la furat în vila lui de pe strada Moldoveanu. Bărbații l-au bătut cu bestialitate pentru a-l deposeda de bunurile de valoare. L-au legat ca în filme, l-au lovit și, la plecarea din casă, l-au acoperit cu o pătură. Kreiner a murit după câteva zile la spital. Indivizii au reușit să fugă din țară, fiind ajutați de un „cărăuș” din județul Timiș. Acesta a fost deja arestat preventiv în România. 

Citește și: Filmul crimei de la Sibiu. Cum a fost ucis Adrian Kreiner

Citește și: Cele mai înfiorătoare evenimente din Sibiu în 2023. Fiul care și-a ucis tatăl, omul de afaceri jefuit și omorât și studenta dispărută fără urmă

Ultima oră

Comentariul meu