măgura cisnădie joacă în cupa româniei cu o formație de eșalon secund. antrenorul weber: ”luptăm în cupă să prindem un loc de europa”
Foto: Florin Mușetoiu

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie va juca primul meci oficial al anului viitor pe 6 ianuarie, la Turda, în Cupa României. 

Măgura Cisnădie și-a aflat adversara din primul tur al cupei, aceasta fiind ACS Liviu Rebreanu Turda, formație care activează în al doilea eșalon. În turul preliminar, Turda a învins categoric, scor 42-13 pe Știința Bacău. ACS Liviu Rebreanu este pe locul 2 în Seria C din eșalonul secund, cu cinci victorii și o înfrângere.

Echipa cisnădiană este clar favorită în duelul din 6 ianuarie, de la ora 11.00, contra Turdei, care se va disputa în Sala Gheorghe Barițiu.  ”O să ne luptăm pentru cupă, ca să putem accede în cupele europene” a anunțat antrenorul Alexandru Weber, care speră să prindă în continuare un culoar favorabil pentru a ajunge în Final Four-ul competiției.

Primul joc de campionat din anul viitor este programat pe 14 ianuarie, la Brașov, cu Corona. Pe 17 ianuarie, Măgura va juca la Cisnădie, cu Rapid București.

Cum se știe, Măgura a pierdut-o pe Marta Batinovic, portarul care a fost operată de ligamente în urma accidentării suferite la Campionatul Mondial.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu