dani coman nu exclude pe viitor o plecare de la sibiu: ”dacă va fi ocazia să revin la pitești, o voi face”

Crescut și lansat în fotbalul mare de la Pitești, actualul președinte al FC Hermannstadt, Dani Coman nu exclude pe viitor să revină la FC Argeș, formație care se zbate în anonimatul din Liga 2. 

După ce a pus pe picioare pe FC Hermannstadt, echipă care a promovat și acum se bate la play-off-ul Ligii 1, Dani Coman a anunțat public că ia în calcul doar pe viitor să revină la FC Argeș. Sponsorul principal al lui FC Argeș, Viorel Tudose și-a manifestat dorința de a-l coopta în conducerea clubului piteștean pe fostul portar, însă Dani Coman a lăsat de înțeles că își dorește să-și continue activitatea la FC Hermannstadt.

”Deocamdată sunt la Sibiu, mă simt bine aici, mai avem multe lucruri de realizat la FC Hermannstadt. Despre FC Argeș pot spune că sunt atent la rezultatele pe care le au. E echipa la care m-am format, știu tot ce se întâmplă acolo, mă interesează. Îmi doresc să își rezolve problemele și să îi vedem în primul eșalon. Îmi doresc să promoveze. Știu că au stabilitate din punct de vedere financiar, au un om acolo, domnul Tudose, care e aproape de echipă, îl cunosc bine, știu că ceea ce face face din pasiune, cred că e unul dintre puținii oameni din România care sponsorizează echipe, dar nu creditează. Îl au pe domnul Gentea, știm că iubește FC Argeș, au un antrenor bun, pe Neagoe. Eu le doresc mult succes și, dacă va fi vreodată ocazia să revin la FC Argeș, o voi face cu tot dragul”, a anunțat Dani Coman la Digi Sport.

Dani Coman și-a început al doilea mandat ca președinte al echipei Hermannstadt la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. Fostul portar a mai ocupat această funcție în organigrama clubului sibian în perioada iulie 2021 – august 2022, în care s-a reușit promovarea echipei din Liga 2.

Ultima oră

Comentariul meu