Cel mai celebru polițist din România nu primește pensie. Viorel Teacă: „Pacea e mai importantă decât dreptatea” (video)

Cel mai celebru polițist din România, Viorel Teacă, a făcut dezvăluiri cu privire la demisie, dar a vorbit despre noile pasiuni și hobby-uri. Fostul polițist a destăinuit la „Podcastu’ lui Pope” că nu primește pensie, după 27 de ani lucrați în Poliția Română.

YouTube video

Viorel Teacă este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, care s-a făcut remarcat pe conturile de social media și, în special, pe Tik Tok. Cu toate acestea, după 27 de ani vechime în Poliția Română, Viorel Teacă, nu primește pensie deoarece a demisionat.

„Nici măcar pensie nu primesc și probabil nu voi primi. Am înțeles ar fi o modalitate în care reîncadrez pentru un scurt timp, poate și o zi, două, trei ca îmi dea pensie. Dar aici mi se pare puțin. N-am pus la inimă, dar cineva mi-a zis: „Totuși ai muncit 27 de ani. Statul român te-a trădat, fiindcă tu ai plătit o cotizație de 46% din salariu, și să plătești 27 de ani cotizații către statul român și să nu îți dea nici măcar un leu?” Acest lucru s-a întâmplat pentru că mi-am dat demisia și îmi este imputabilă. Dacă vrea îndrept eroarea aceasta, m- crampona. Eu am învățat merg cu valul. Ca și concluzie, pacea e mai importantă decât dreptate”, a spus Viorel Teacă la „Podcastu’ lui Pope”.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu