daniel paraschiv este cu gândul la plecarea de la fc hermannstadt: ”sper să vină cât mai repede acest pas”

Atacantul echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv (24 ani) a recunoscut că țintește un transfer în viitorul apropiat la un club mai puternic.

Clubul sibian cere circa 1 milion de euro pentru transferul lui Daniel Paraschiv, cea mai interesată fiind la acest moment o echipă din Ungaria. Jucătorul anunță din nou public că își dorește să plece cât mai curând de pe malul Cibinului.

„De vreun an și jumătate se tot vorbește despre transferul meu și tot la FC Hermannstadt sunt. Din ce am văzut, nu este interes de la FCSB, nu este o ofertă oficială și nu pot să comentez despre acest aspect. Eu mă simt bine la FC Hermannstadt, dar, la un moment dat, trebuie să fac un pas în față și sper să vină cât mai repede acest pas. Vreau la o echipă cu condiții mai bune” a spus Paraschiv la Digi Sport.

”Acesta este locul pe care îl merităm în prezent”

FC Hermannstadt iernează pe locul 7, la doar un punct de play-off și atacantul Sibiului își dorește ca echipa sa să termine sezonul regular minim pe locul 6. ”Am fi putut mai mult, cu siguranță dacă fiecare echipă își analizează meciurile, putea scoate cel puțin 3-4 puncte în plus. Consider că, fiind pe locul 7, acesta este locul pe care îl merităm în prezent și trebuie să tragem mai tare ca să urcăm o poziție”, a spus Daniel Paraschiv.

Paraschiv este cu gândul și la turneul final al Campionatului European, după ce a debutat în amicalul cu Moldova, în care a și punctat. ”Realist vorbind e destul de greu pentru că este un nucleu care a dus greul în calificări și nu știu dacă vor fi multe modificări. Voi încerca să îmi fac treaba și prin reușitele la echipa de club să fiu luat în considerare și eu.”

daniel paraschiv este cu gândul la plecarea de la fc hermannstadt: ”sper să vină cât mai repede acest pas”

Ultima oră

Comentariul meu