zeci de șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși băuți sau au mers cu viteză la sibiu în weekendul prelungit de crăciun

În perioada 22 – 26 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-au desfășurat 50 de acțiuni punctuale, polițiștii intervenind la un număr de 345 de evenimente, dintre care 253 sesizate prin apel 112. Au fost constatate 54 de infracțiuni și au fost aplicate 521 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei.

Polițiștii din Sibiu au depistat patru șoferi băuți în perioada sărbătorilor de Crăciun.

În patru acțiuni desfășurate în perioada 22-26 decembrie, polițiștii din Sibiu au depistat patru șoferi băuți. În toate cazurile, șoferilor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În comuna Laslea, un localnic în vârstă de 50 de ani a fost oprit pentru control în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Mediaș, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins conducând în Piața Andrei Șaguna cu o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Sibiu, doi șoferi au fost depistați băuți la volan. Un sibian în vârstă de 23 de ani avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat în vârstă de 35 de ani din Râu Sadului avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au deschis dosare penale împotriva șoferilor, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am stat blocat intr-o parcare cu plată mai bine de 40 minute ,de un cocalar englez cu bemveu parcat în spatele meu ,pe zebra.Din cauza asta ,că au ieșit la vînătoare de permise și bani la buget,nu răspundea nimeni de la poliția locală la telefon. Noroc cu un agent de paza de la un hotel din centru…..