dan bălan, acuzat de fani că s-a urcat beat pe scenă la chișinău (video)

Dan Bălan a susținut un concert de Crăciun la Chișinău, în Ajunul Sărbătorii, dar spectacolul a fost marcat de controverse. Fanii artistului l-au acuzat că ar fi fost beat pe scenă, în timp ce organizatorii susțin că acesta a fost doar obosit, scrie Click.

Concertul „Dan Bălan – Christmas Magic 2024” a avut loc pe 24 decembrie, la Arena Națională din Chișinău. Acesta a fost primul concert al artistului în capitala Republicii Moldova din ultimii cinci ani.

În urma spectacolului, pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii negative din partea fanilor lui Dan Bălan. Aceștia l-au acuzat pe artist că ar fi fost beat pe scenă, că ar fi vorbit neclar și că ar fi avut un comportament ciudat.

„A fost beat rău. Nu putea să stea pe picioare, vorbea aiurea”, „A fost un concert dezastruos. Nu am înțeles nimic din ce a spus”, „Mi-e rușine că sunt fan al acestui artist”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Organizatorii concertului au reacționat la acuzele fanilor, susținând că Dan Bălan a fost doar obosit.

„Echipa noastră a dedicat săptămâni întregi pentru a realiza acest eveniment sub îndrumarea meticuloasă a unui artist perfecționist precum Dan Bălan. Dan Bălan a fost implicat complet în proiect, personal ocupându-se de compoziția scenei, scenariul evenimentului și de alte aspecte artistice”, au transmis organizatorii.

„Menționăm și faptul că în noaptea dinaintea concertului Dan Bălan a fost implicat în decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificări de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregătirii producției (sonorizare, show-ul de lumini și vizual). Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular, dar întreaga reprezentație artistică a fost excepțională”, au mai transmis organizatorii.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu