cinci scoli din sibiu au ratat sansa sa aiba panouri fotovoltaice din cauza unei licitatii contestate (video)

Cinci școli  și alte șase clădiri din municipiul Sibiu au ratat șansa să aibă panouri fotovoltaice din POIM, din cauza unei contestații la o licitație organizată de Primărie, a explicat miercuri, administratorul Ioana Leca.

Consiliera Diana Mureșan (USR) a întrebat miercuri, conducerea Primăriei, dacă se mai pun panouri fotovoltaice prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) pe cele 11 clădiri, din care cinci școli. Administratorul public al municipiului Sibiu, Ioana Leca, a explicat că deocamdată s-a pierdut finanțarea pentru acest proiect, dar în luna ianuarie îl va redepunde într-o nouă formă.

cinci scoli din sibiu au ratat sansa sa aiba panouri fotovoltaice din cauza unei licitatii contestate (video)

„Respectivul proiect nu se mai poate finaliza, deoarece a avut loc licitația, am atribuit contractul, a fost contestat, iar Consiliul Național (Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor n.r.) a anulat procedura la finalul lunii noiembrie, motiv pentru care nu ne-am mai putut încadra în termen. S-a deschis o nouă linie de finanțare, am depus primul proiect pentru parcul fotovoltaic, iar în luna ianuarie vom veni cu același proiect, modificat pe ghidul nou. Nu se mai depune doar de către municipiul Sibiu, ci în parteneriat cu toate entitățile”, a explicat Ioana Leca.

Ultima oră

Comentariul meu