șapte răniți în urma accidentului de la ieșire din mediaș spre brateiu (foto)

Șapte persoane au fost implicate în accidentul de marți seara de la ieșirea din Mediaș spre Brateiu. 

șapte răniți în urma accidentului de la ieșire din mediaș spre brateiu (foto)

Un autoturism și un microbuz, care circulau din sensuri opuse, au intrat în coliziune, marți seara, la ieșirea din Mediaș spre Sighișoara. În urma impactului, 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

MAI MULTE IMAGINI DE LA ACCIDENT, AICI

„În circumstanțe ce urmează a fi stabilite cu exactitate, s-a produs o coliziune între 2 autovehicule care circulau din sensuri opuse, mai precis un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Sighișoara, care circula spre Sighișoara și un microbuz care circula din sens opus, spre Mediaș, în care se aflau 4 pasageri, iar la volanul căruia se afla un bărbat de 23 de ani, domiciliat în județul Mureș.

În urma impactului dintre cele 2 autovehicule, 7 persoane au fost rănite, astfel: șoferul de 36 de ani și pasagera aflată cu acesta în autoturism (femeie, 33 de ani, din Sighișoara), șoferul microbuzului și cei 4 pasageri, mai exact un bărbat în vârstă 47 de ani din Mureș, 2 femei din Mediaș, în vârstă de 31 de ani și 36 de ani și un medieșean în vârstă de 23 de ani”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

șapte răniți în urma accidentului de la ieșire din mediaș spre brateiu (foto) șapte răniți în urma accidentului de la ieșire din mediaș spre brateiu (foto)

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Traficul este în continuare blocat, iar polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu