incendiu puternic la o pensiune din prahova. un copil mort și alte victime dispărute (update)
Sursa: ISU Prahova

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineața, la o pensiune din satul Tohani, din județul Prahova. Pompierii au activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE

Patru adulți și un copil au fost scoși carbonizați. Alte patru persoane sunt căutate. În momentul izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor erau cazate 26 de persoane.

Pensiunea nu are autorizație de securitate la incendiu, potrivit ISU Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Prahova, se lucrează pentru lichidarea incendiului de proporții care a cuprins un operator economic din Gura Vadului, sat Tohani, scrie Mediafax.

Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate la locul evenimentului 10 autospeciale de stingere, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, un ATPVM, 4 ambulanțe SMURD și 3 SAJ. „Începând cu ora 06:29 a fost activat Planul Roșu de intervenție”, transmite ISU Prahova,

Până la acest moment, au fost identificate două dintre victime. De asemenea, un copil a fost găsit decedat. Până la acest moment, două persoane cu arsuri la nivelul feței și a mâinilor au fost asistate medical. Alte victime sunt în continuare dispărute, motiv pentru care pompierii au constituit echipe de căutare-salvare.

Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp.

Ultima oră

Comentariul meu