sibian dus la spital în comă după ce a intrat cu atv-ul într-o mașină la hamba
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu ATV-ul într-o mașină în localitatea Hamba. 

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul a avut loc în 25 decembrie, în jurul orei 04:40. „În urma unui apel 112, polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cooperativei din satul Hamba. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un localnic, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un ATV a intrat în coliziune cu un autoturism parcat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, bărbatul a fost grav accidentat. El a fost transportat în comă la spital. „În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranian sever, el fiind transportat la UPU Sibiu în comă”, informează Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat ca bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar ATV-ul condus este neînmatriculat. Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu