transferul lui baba alhassan la fcsb anunțat oficial. mesaj de adio de la fc hermannstadt (foto)
Clubul condus de Gigi Becali, FCSB a anunțat oficial sâmbătă, 23 decembrie, transferul mijlocașului central Baba Alhassan de la FC Hermannstadt. 
FCSB și FC Hermannstadt au ajuns de câteva zile la un acord în privința transferului jucătorului ghanez pentru suma de 600.00o euro, sibienii păstrând și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. De altfel, Alhassan a refuzat să joace în meciul contra viitoarei sale echipe, motivând că vrea în vacanță, iar Sibiul a pierdut clar disputa de pe Arena Națională, scor 0-3.
Transferul a fost oficializat sâmbătă de FCSB. Africanul va purta numărul 42 la formația roș-albastră, la fel ca idolul său, Yaya Toure, fostul fotbalist de la Barcelona și Manchester City.
„Bine ai venit, Baba Alhassan!
FCSB anunță transferul lui Baba Alhassan, jucător provenit de la FC Hermannstadt.
Mijlocașul în vârstă de 23 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală și se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul ghanez va purta tricoul cu numărul 42. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”
Sibiul: ”Suntem mândri de el”
Sibiul a anunțat și ea sâmbătă despărțirea de mijlocașul ghanez printr-un comunicat postat pe pagina oficială. Jucătorul și-a luat adio de la colegi după ultimul joc din acest an, cel cu Sepsi, scor 1-1, în care a evoluat. Africanul a primit cadou de la colegi un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor și antrenorilor.
Mulțumim pentru tot, Baba!
FCH și FCSB au ajuns la un acord oficial în privința transferului mijlocașului ghanez Baba Alhassan, care se va alătura liderului din SuperLiga Romania în luna ianuarie a anului viitor. Și pe această cale îi transmitem lui Baba că suntem mândri de el și încrezători că va înfrunta cu brio noua provocare!” a fost și mesajul transmis de clubul FC Hermannstadt pe pagina oficială a clubului. Alhassan a ajuns liber de contract la Sibiu în 2020, apoi a promovat cu trupa sibiană în Liga 1 în 2022, iar în primul sezon în Liga 1 a impresionat.
Rămâne de văzut dacă clubul sibian va aduce un alt mijlocaș central lângă cele trei soluții existente acum în lot, Mino Sota, Murgia și  Biceanu. Una din soluții poate fi revenirea ghanezului Emanuel Baba Ayine (19 ani), jucător împrumutat de FC Hermannstadt în Liga 3, la ACS Mediaș.
transferul lui baba alhassan la fcsb anunțat oficial. mesaj de adio de la fc hermannstadt (foto)

Ultima oră

Comentariul meu