cadouri pentru zeci de oameni ai străzii de la horeca sibiu și crucea roșie (video)

Zeci de oameni ai străzii au primit cadouri de la Organizația Patronală HoReCa Sibiu, în colaborare cu filiala locală a Crucii Roșii. 

„Organizația Patronală HoReCa Sibiu, în colaborare cu filiala locală a Crucii Roșii, a organizat o acțiune caritabilă dedicată sprijinirii persoanelor fără casă, respectiv oamenilor de la Adăpostul de Noapte, de pe Strada Iancu de Hunedoara 3. Prin eforturile unitare și fondurile proprii ale membrilor organizației, am reușit să pregătim și să distribuim pachete cu necesități pentru 32 de persoane aflate în dificultate”, au transmis reprezentanții Organizației Patronale Horeca Sibiu. 

Această acțiune este parte din angajamentul organizației HoReCa de a sprijini comunitatea și de oferi un ajutor tangibil celor în nevoie. „În preajma sărbătorilor, când spiritul de solidaritate și generozitate sunt mai accentuate, dorim să reamintim importanța implicării sociale și a grijii față de toți semenii noștri. De asemenea, dorim să oferim azi și o masă caldă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, au transmis aceștia. 

Organizația Patronală HoReCa Sibiu face apel la întreagă comunitate, la afacerilor locale și la toți cei care doresc să contribuie, să li se alăture la inițiativele viitoare. 

Ultima oră

Comentariul meu