Top 3 lucruri pe care să le ai mereu la tine când pleci într-un city break romantic

Un city break romantic este o experiență deosebită de care te poți bucura împreună cu partenerul tău. Acum aveți ocazia de a vă bucura de clipe romantic departe de orașul în care trăiți, descoperind un loc deosebit pe care l-ați ales împreună. Pentru a face această experiență cât mai memorabilă, este important să-ți faci bagajul cum trebuie și să știi exact ce să iei cu tine. În rândurile ce urmează o să discutăm despre trei aspect cărora să le acorzi o deosebită atenție înainte de a porni la drum.

Iată 3 obiecte care să nu-ți lipsească niciodată din bagaj atunci când pleci într-un city break:

1.      Produse de îngrijire personală

Atunci când pleci într-o excursie romantică împreună cu partenerul tău, este important să te gândești la îngrijirea personală în primul rând. De cele mai multe ori, o să ai la cazare gel de duș și săpun, însă pentru celelalte necesități personale asigură-te că te pregătești de acasă. Crema de corp, crema de față, demachiantul și periuța de dinți sunt doar câteva dintre lucrurile pe care va trebui să le ai cu tine. Optează pentru o periuță electrică de pe altex.ro pe care o poți lua cu tine în bagaj și o vei putea folosi și în excursie, exact ca acasă. Nu uita nici de apa de gură deoarece o respirație fresh este esențială în orice moment, mai ales alături de partenerul tău.

2.      Parfumul preferat

Nimic nu completează o experiență romantică mai bine decât o aromă plăcută. Alege parfumul tău preferat sau pornește la cumpărături pentru unul nou, special pentru această călătorie. Aroma perfectă este o modalitate subtilă, dar puternică, de a lăsa o impresie memorabilă. Orice moment romantic de apropiere între două persoane, necesită o aromă notabilă care să le rămână în minte timp îndelungat și care să trimită direct la acel scenariu. Indiferent că vorbim despre o cină la lumina lumânărilor, o plimbare de seară pe străzile pietruite sau un dans romantic într-un local deosebit, parfumul bine ales va reuși să completeze ideal atmosfera.

3.      Ținute elegante pentru cină

O cină romantică într-un restaurant sofisticat este adesea un punct culminant al unui city break. Asigură-te că ai în bagaj ținute elegante și potrivite pentru astfel de momente. Nu trebuie să te dai peste cap și să porți o rochie de seară sau tocuri înalte, însă o fustă bine aleasă împreună cu o cămașă dintr-un material fin și o pereche de botine sau sandale o să facă orice ieșire mai specială. În funcție de destinație și de anotimp vei putea să adaptezi fiecare element al ținutei, însă ideal ar fi să mergi pe ceva clasic, senzual, dar subtil.

Așadar, un city break alături de partenerul tău poate fi o ocazie deosebită pentru a vă cunoaște mai bine și pentru a vă bucura unul de compania celuilalt. Ai grijă ca în bagaj să ai toate produsele de îngrijire de care ai nevoie, parfumul perfect și câteva ținute pentru ieșirile de seară. Respectă aceste sfaturi și te vei putea bucura de atmosfera locului mult mai profund.

Sursă foto: pexels.com

Ultima oră

Comentariul meu