se strâng bani pentru doi bunici care au rămas fără casă în urma unui incendiu la poplaca
Doi bunici au rămas fără locuință după ce a fost mistuită de flăcări sâmbăta trecută, la Poplaca. Nepoții și restul familiei s-au mobilizat și au organizat o strângere de donații care să îi ajute pe cei doi bunici să își reclădească o locuință.
Incendiul care a lăsat în urmă pe cei doi vârstnici fără un acoperiș deasupra capului înainte de sărbătorile de iarnă a ucis animalele din ogradă, cele două case și șura din aceeași curte arzând până la temelii. Acum, familia și prietenii cer ajutorul celor care vor să facă o faptă bună înainte de sărbători. Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona în contul BT pentru donații: RO92BTRLRONCRT0440817702, cu numele Botezatu Florica.
se strâng bani pentru doi bunici care au rămas fără casă în urma unui incendiu la poplaca se strâng bani pentru doi bunici care au rămas fără casă în urma unui incendiu la poplaca
„În preajma Crăciunului, supraviețuind incendiului, bunicii mei ies mai puternici și mai încrezători în Dumnezeu, dar se confruntă cu cruda realitate a unei case reduse la cenușă. În urma acestei pierderi devastatoare, apelăm la inimi pline de compasiune pentru a reconstrui nu doar structuri, ci și căldura și amintirile care odinioară umpleau acei pereți carbonizați. Alăturați-vă nouă în a oferi un sprijin vital pentru noul lor început.
Împreună, putem aduce lumină în întunericul provocărilor, iar fiecare contribuție va fi o rază de speranță în calea refacerii unui capitol mai luminos în viețile lor”, se arată într-o postare.
se strâng bani pentru doi bunici care au rămas fără casă în urma unui incendiu la poplaca
„Sunt de apreciat pompierii, dar și sătenii care fără echipament și uzi, deși era foarte foarte frig, au făcut totul ca să stingă focul. După s-au oferit să ajute cu ce au putut, chiar și autoritățile. Va mulțumim frumos”, transmit rudele.
se strâng bani pentru doi bunici care au rămas fără casă în urma unui incendiu la poplaca
Reamintim că incendiul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Poplaca, județul Sibiu. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autoscară, o autocisternă și un echipaj SMURD. Pompierii au intervenit timp de peste 3 ore pentru a lichida flăcările. Două pisici, un câine și 15 găini au murit în incendiu.

Ultima oră

Comentariul meu