răzvan pop, despre perioada în care a fost viceprimar al sibiului. „eram ignorat. nu eram atât de băgat în seamă. sunt mai apreciat ca director la bj astra” (video)

Directorul Bibliotecii Astra, Răzvan Pop, a vorbit în cadrul emisiunii „Ora de Cultură” despre rolul politicii în viața acestuia și despre perioada în care a fost viceprimar al Sibiului.

În cadrul interviului, acesta a amintit despre trecutul său ca om politic și a susținut că este mult mai apreciat în comunitate ca directorul bibliotecii decât ca viceprimar.

„Politicianul Răzvan Pop este retras. Îmi mențin afinitatea mea politică. Eu nu sunt satisfăcut de activitatea mea politică din ultimii ani. Nu cred puteam mai mult, nu s-a putut mai mult. Ce scrie în manualul politicii, nu este în aplicabilitatea politicii din România. Un om care pornește doar cu sufletul și fără susținere financiară sau fără altfel de susținere nu prea are șanse de victorie. Și atunci te blochezi într-o poziție. Dacă eu vreau mai mult și nu reușesc, nu are sens mai continui. Sunt mult mai apreciat în comunitate ca director la bibliotecă decât ca viceprimar. Eram ignorat. Deși încercam să fac ceva, nu eram atât de băgat în seamă”, a spus directorul Bibliotecii Astra.

Citește și: Biblioteca Astra se transformă la propriu. Răzvan Pop: ”Este absolut necesar acest lucru” (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu