Primul zbor direct din România spre SUA. Cel mai ieftin bilet costă peste 700 de euro

HiSky reia legătura aeriană directă între București și New York după 20 de ani. Începând cu luna iunie 2024, românii vor putea călători din nou direct către Statele Unite ale Americii, cu plecare din capitală. Compania aeriană HiSky va opera patru zboruri regulate pe săptămână între București și New York, cu o durată de aproximativ 10 ore, scrie Economica.net

Zborul inaugural va avea loc pe 7 iunie, iar bilete sunt deja disponibile pentru vânzare, la prețuri începând de la 349 de euro, pentru clasa economică, și 1899 euro, pentru clasa business.

Zborul va fi operat cu un Airbus A330-200, prima aeronavă wide-body din flota HiSky și singura de acest tip înregistrată în România. Aeronava este echipată cu un sistem de entertainment la bord, care oferă pasagerilor acces la conținut multimedia.

Redeschiderea acestei rute strategice este un moment important pentru România, care va deveni, astfel, mai bine conectată cu Statele Unite ale Americii.

Iulian Scorpan, CEO HiSky:

„Suntem extrem de mândri să devenim prima companie care reușește să reia această rută strategică, după mai bine de 20 de ani. Din luna iunie, pe tabela de Plecări-Sosiri a aeroportului Otopeni vom vedea, din nou, destinația New York.

Orice înseamnă asta pentru HiSky, știu că este cu atât mai important pentru România și pentru toți pasagerii care vor să călătorească peste ocean, fără escale și timp pierdut prin alte aeroporturi. SUA devine o opțiune de călătorie, pentru prima dată de când călătoriile cu avionul au devenit accesibile tuturor. Ne bucurăm că suntem noi cei care au deschis această cale.”

HiSky este o companie aeriană românească, care operează din anul 2021. Compania oferă zboruri regulate și charter către destinații din Europa și din Orientul Mijlociu.

Ultima oră

Comentariul meu