oja semipermanentă – secretul unghiilor strălucitoare de lungă durată

Dacă vrei să ai unghii frumoase și îngrijite, dar nu vrei să cheltuiești mult timp și bani, oja semipermanentă poate fi o soluție grozavă pentru tine. Acesta este un produs inovator care îți permite să-ți menții manichiura în perfectă stare timp de până la 2-3 săptămâni, fără ciobiri sau zgârieturi. Principala diferență dintre oja semipermanenta și lacul obișnuit este formula sa. Secretul unui efect fermecător și de lungă durată, este aplicarea unui strat de bază, a unui strat de ojă semipermanentă și a unui strat de finisare. Fiecare strat este supus unei întăriri speciale sub o lampă UV, care permite ojei să se polimerizeze și să devină flexibilă, întărind în același timp unghiile naturale.

Unul dintre avantajele ojei semipermanente este durabilitatea acesteia. După aplicare, își păstrează luminozitatea și saturația culorii fără a se estompa sub influența radiațiilor ultraviolete sau a altor factori externi. Datorită componentelor speciale incluse în ojă, unghiile devin mai puternice și mai rezistente la deteriorarea mecanică. De asemenea, oja semipermanentă nu necesită îngrijire specială, și poate să intre chiar și în contact cu apa și substanțele chimice neagresive.

Culoare intensă și de lungă durată

Rezistența culorii ojei semipermanente este asociată cu capacitatea sa de a forma un strat dens și durabil pe placa unghiei. Produsul protejează unghiile de influențele negative ale mediului, impact și daune și, de asemenea, ajută la evitarea așchiilor și crăpăturilor. Datorită culorii sale intense și de lungă durată, oja semipermanentă îți permite să te bucuri mai mult de frumusețea și aspectul impecabil al unghiilor. Aplicată într-un singur strat te poți bucura de o culoare strălucitoare și bogată timp de 2-3 săptămâni sau chiar mai mult, în funcție de unghiile tale naturale și de procedura corectă de aplicare. Dacă vei respecta tehnologia de aplicare, oja semipermanentă de nouă generație îți permit să uiți de manichiură timp de două săptămâni. Singurul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este rata de creștere a unghiilor. De îndată ce unghiile devin vizibile, procedura trebuie repetată, conform acestui site.

Oja semipermanentă – Exprimă-te cu ajutorul ei

După cum știi, manichiura este un mod ideal de exprimare. Alegerea culorii ojei semipermanente depinde numai de tine. Ca opțiune, poți alege o ojă semipermanentă  într-o culoare stacojie strălucitoare sau una într-o culoare calmă, pastelată. În sezonul însorit, culorile portocaliu și galben lămâie sunt populare. Gama de culori existentă este aproape nelimitată. Acestea pot fi culori închise precum prună, teracotă, vânătă. Oja semipermanentă arată grozav pe unghii, iar printre tendințele actuale se numără manichiura ombre. Această tehnologie asigură o tranziție lină de la o nuanță la alta. 

Dacă dorești, poți utiliza culori diferite pentru un design grozav pe unghiile de orice lungime și formă. O altă opțiune de manichiură este cea corset. Pe unghii, această manichiură cu ojă semipermanentă arată luxoasă și foarte feminină. Cu o astfel de manichiură, îți poți sublinia originalitatea și rafinamentul. Acoperirea unghiilor cu oja semipermanentă îți oferă multe beneficii. În primul rând, îți oferă posibilitatea de a actualiza sau de a elimina în mod independent stratul de pe unghii. În al doilea rând, costul procedurii este mai mult decât accesibil, iar produsul este total inofensiv.

Ultima oră

Comentariul meu