exploatarea balastului de pe râul din porumbacu de jos, motiv de îngrijorare pentru localnici. primar: „este autorizată”

Unii dintre localnicii comunei Porumbacu de Jos se arată îngrijorați de exploatarea care au început de săptămâna trecută pe albia râului. Primăria, pe de altă parte, susține că lucrările sunt autorizate și cu un scop clar.

Exploatarea balastului de pe albia râului din Porumbacu de Jos i-a îngrijorat pe localnici, aceștia considerând că se exploatează cantități prea mari.

  • exploatarea balastului de pe râul din porumbacu de jos, motiv de îngrijorare pentru localnici. primar: „este autorizată”
  • exploatarea balastului de pe râul din porumbacu de jos, motiv de îngrijorare pentru localnici. primar: „este autorizată”

„Lucrarea a început de vineri, săptămâna trecută. Din câte am înțeles, este o firmă care exploatează balastul din zona Porumbacu de Jos. Scoate balastul din râu și îl cară. Pe albia râului nu se face colmatare, ei scot balastul de pe albia râului. De azi dimineață cară balastrul încontinuu. Am văzut cat s-a scos și cred că în tot județul Sibiu se plombează cu balastul scos. Profită de sărbători când nu vine nimeni să îi controleze”, spune localnicul.

Primarul comunei, Georgeta Maria Poșa, susține că exploatarea a fost anunțată și are un scop concret. De asemenea, îi roagă pe cei care au dubii referitoare la lucrări să se adreseze primăriei unde vor primi un răspuns explicit. „Știu că se execută și ” intervenții” pe cursul râului Porumbacu (neautorizate ). Acestea le aparțin proprietarilor de utilaje private. Am sesizat SGA”, a mai spus primarul.

Ultima oră

Comentariul meu