adi petre, primul plecat în această iarnă de la fc hermannstadt

Atacantul Adrian Petre (25 ani) este primul jucător de care FC Hermannstadt se desparte în această iarnă. 

Adi Petre nu mai intră demult în planurile antrenorului Marius Măldărășanu, astfel că are deja bagajele făcute pentru a pleca de la Sibiu.

”Adi Petre pleacă sigur, el are contract până în această iarnă, cu opțiune de prelungire, care nu va fi activată. Antrenorul Măldărășanu va decide pe cine nu mai contează, posibil să fie și alte plecări de jucătorim cu rezilieri amiabile de contract” a spus Claudiu Rotar, unul dintre acționarii de la FC Hermannstadt.

Măldărășanu l-a criticat și public pe Petre, fără a intra în amănunte. ”În momentul în care mi-am dat acordul să vină la noi, m-am bazat pe dorința lui de a reveni. Nu vreau să dezvolt foarte mult acest subiect, dar îi va fi foarte greu datorită concurenței de pe postul său” spunea Măldărășanu cu o lună în urmă.

În acest sezon, Adi Petre a fost folosit doar 25 de minute în trei jocuri de campionat. În cupă, vârful a prins 120 de minute în 2 jocuri.

Cariera lui Adi Petre este în picaj, după ce jucătorul a mai evoluat la UTA, Esjberg, FCSB și Farul și Levadiakos.  FC Hermannstadt i-a întins o mână lui Adi Petre în vară, când atacantul avea șase luni de când nu mai evoluase în meci oficial, dar atacantul nu a convins la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu