ultimul joc pentru sibiu în 2023, joi pe “municipal”. paraschiv revine pe gazon în meciul cu sepsi

În ultimul meci al anului, FC Hermannstadt joacă joi, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un duel cu implicații directe în lupta pentru play-off.

Înaintea ultimului joc din acest an, Sibiul este pe locul 8, cu 28 de puncte, în vreme ce covăsnenii sunt în revenire, ajungând pe poziția a 6-a, cu un punct în plus față de FC Hermannstadt. În istoricul celor 11 partide directe din Superliga, Sepsi OSK conduce cu 4-2. În turul actualului campionat am consemnat o remiză la Sf. Gheorghe, scor 1-1.  Același rezultat s-a terminat și duelul direct de la Sibiu, din grupele cupei. 

YouTube video

Măldărășanu: ”Vom avea o reacție pozitivă”

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu își dorește o victorie cu care echipa sa ar termina anul pe loc de play-off, pentru că ar depăși sigur pe Sepsi și pe Farul, posibil și pe U Cluj.

”Sepsi este o formă bună, au avut ceva probleme pe început, cum de fapt au avut toate echipele care au jucat în cupele europene, pe undeva este normal, au suferit multe accidentări și asta a făcut să nu câștige multe puncte. Și-au revenit, au o formă bună, au urcat pe loc de play-off. Va fi un meci dificil, dar jucăm pe terenul nostru, noi venim după un meci slab, cu siguranță vom avea o reacție pozitivă visavis de meciul de etapa trecută, ne dorim să terminăm anul bine, cu trei puncte, ar însemna extraordinar de mult pentru noi, am rămâne în plasa celor care se bat la play-off. Pentru locurile 5-6 este o luptă acerbă, chiar și locul 14 are șanse la play-off. Mai sunt multe meciuri din sezonul regular, echipele mari au greșit, nu și-au luat punctele, dovadă că noi am avut rezultate bune cu ele. Lupta este strânsă și la campionat, și la play-off și în coada clasamentului. Se poate întâmpla orice, putem bate pe oricine dar și putem pierde cu oricine, este vorba de forma de moment. Suntem optimiști, trebuie să dăm totul” a spus tehnicianul înaintea jocului cu Sepsi OSK.

Stoica este incert

FC Hermannstadt joacă foarte bine acasă, unde a cedat un singur meci, cel cu Farul. Trupa lui Măldărășanu a dezamăgit în runda precedentă, când a cedat clar, 0-3, la liderul la zi, FCSB. Sepsi a fost resuscitată după venirea pe bancă a neamțului Bernd Storck, sub conducerea căruia covăsnenii au trei victorii din tot atâtea posibile în Superliga plus un egal, 2-2 la Petrolul, în Cupa României. În etapa trecută, Sepsi a trecut acasă de CFR (2-1).

De la sibieni, Ionuț Stoica este incert, fiind chinuit de o pubalgie și nu va juca Baba Alhassan, care a întors spatele clubului după transferul la FCSB. În schimb va reintra Paraschiv, refăcut în timp record de ”vrăjitoarea din Belgrad” după o ruptură musculară.

Echipă probabilă: Căbuz – Medina, Găman, Bejan (Stoica), Butean – Balaure, Mino, Murgia, Jipa – Neguț, Paraschiv.

ultimul joc pentru sibiu în 2023, joi pe “municipal”. paraschiv revine pe gazon în meciul cu sepsi

Ultima oră

Comentariul meu