șoferii de la tursib suspendă protestul. vor primi primele de crăciun
foto: arhivă

Șoferii de la Tursib suspendă protestul început joi dimineață, după ce au primit asigurări că s-au găsit soluții pentru a putea beneficia de primele de Crăciun.

Angajații societății de transport public Tursib vor primi prime de Crăciun. Asigurările au venit din partea conducerii Primăriei Municipiului Sibiu. În plus, angajații vor fi plătiți și pentru orele suplimentare lucrate.

Vezi aici motivele pentru care au protestat șoferii 

„Sindicatul Dumbrava Transport public Local Sibiu, organizație sindicală reprezentativă la nivelul societății S.C. Tursib S.A, aduce la cunoștința publicului faptul că urmare a implicării conducerii Primăriei Municipiului Sibiu, căreia îi mulțumim pe această cale, am fost informați că au fost identificate soluțiile pentru rezolvarea problemelor privind plata ajutoarelor materiale de Crăciun, în sumă de 300 de lei, precum și plata orelor suplimentare, soluții care vor fi supuse aprobării Consiliului Local în data de 27.12.2023”, transmite președintele sindicatului Eduard Teodosescu.

Dat fiind faptul că vor primi prime de Crăciun, șoferii suspendă acțiunea de protest, manifestată prin purtarea banderolelor albe, fără afectarea activității.

Ultima oră

Comentariul meu