csc șelimbăr a adus un atacant de la chiajna. alexandru pop devine “călăreț roșu”

Liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr a anunțat joi transferul experimentatului atacant Alexandru Pop (30 de ani), care vine de la Concordia Chiajna.

Atacantul Alexandru Pop este cel de-al doilea transfer efectuat de echipa de eșealon secund CSC 1599 Șelimbăr. În sezonul trecut, atacantul a contribuit din plin la promovarea lui Dinamo în primul eșalon.  La Chiajna a evoluat în acest sezon doar în 9 jocuri, marcând 1 gol.

Primul transfer al iernii pentru echipa lui Claudiu Niculescu a fost mijlocașul de bandă Gabriel Deac de la Gloria Bistrița. Clubul a ajuns la un acord verbal și cu un alt vârf, Stefan Visic, care va fi anunțat zilele viitoare, după ce va semna contractul.

”Bun venit, Alexandru Pop! Experimentatul atacant a semnat o înțelegere cu clubul nostru, valabilă până în vara anului 2025, cu opțiune de prelungire până în 2026. În vârstă de 30 de ani, cele mai importante echipe pentru care Alex a evoluat sunt: Dinamo, Rapid, UTA Arad și Concordia Chiajna. Îi urăm mult succes alături de Călăreții Roșii!” este postarea dată publicității joi pe pagina oficială de facebook a clubului CSC 1599 Șelimbăr.

Alexandru Pop a mai evoluat în carieră la Gloria Bistrița, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, SSU Poli Timișoara, Rapid București, Dinamo București și Concordia Chiajna.

Ultima oră

Comentariul meu