Baba Alhassan a jucat meciul de adio la FC Hermannstadt. Trebuia să plece în vacanță de luni

Mijlocașul Baba Alhassan (23 ani) a primit cadou de la colegii săi de la FC Hermannstadt un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor și staff-ului, după ce a jucat joi ultimul său meci pentru sibieni. 

Ghanezul Baba Alhassan a fost titular joi pentru FC Hermannstadt în remiza cu Sepsi OSK, scor 1-1. După ce a cerut vacanță înaintea meciului din etapa trecută, pentru a nu juca contra viitoarei sale echipe, FCSB, Baba a revenit în echipa sibiană la ultima partidă a anului, cu Sepsi, scor 1-1.

Alhassan spune că nu va fi afectat de declarațiile publice ale patronului de la FCSB, Gigi Becali. ”Nu m-am gândit că e ultimul meu meci aici, la FC Hermannstadt, am încercat doar să joc cât mai bine. Am luat un tricou cu semnăturile colegilor. Poate o să ne mai întâlnim, cine știe? M-am antrenat ultimele zile și era normal să joc. La FCSB va fi o provocare pentru mine, vom vedea ce va fi acolo, poate voi câștiga titlul. Acum gândurile mele sunt să dau tot ce pot să ajut noua mea echipă FCSB să performeze. Patronul de acolo face ce vrea cu banii lui, eu trebuie să joc pe teren, dacă el vorbește, e treaba lui, nu îmi este teamă” a spus ghanezul la finalul jocului de joi, cu Sepsi.

Baba Alhassan a jucat meciul de adio la FC Hermannstadt. Trebuia să plece în vacanță de luni

Măldărășanu: ”Baba a avut probleme cu permisul de muncă”

Tehnicianul sibienilor, Marius Măldărășanu a spus că doar lipsa permisului de muncă a făcut ca ghanezul să nu plece deja în vacanță. ”Baba trebuie să plece în vacanță de luni, însă a avut o problemă cu permisul de muncă. Putea pleca, dar dacă nu își lua permisul, avea apoi probleme când urma să își ia viza pentru cantonament cu FCSB. A rămas, s-a antrenat și miercuri am vorbit cu el, i-am spus că avem nevoie de el pe teren, ar fi bine și pentru el să plece cu capul sus în fața propriilor suporteri, are o datorie morală față de club. A înțeles și a vrut să joace. Dacă simțeam că nu își dorește să joace, atunci nu îl băgam. Putea marca pentru noi, m-aș fi bucurat și pentru el și pentru noi, dar este normal să joci, indiferent că pleci, trebuie să dai totul pentru echipa care te plătește. Baba a crescut cu FC Hermannstadt și Sibiul cu el, era un jucător în formă, nu va uita anii petrecuți aici, este un pas înainte pentru el” a spus și Marius Măldărășanu la Digi Sport. 

FC Hermannstadt l-a vândut pe Baba Alhassan la FCSB pentru 600.000 euro și a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Baba Alhassan a jucat meciul de adio la FC Hermannstadt. Trebuia să plece în vacanță de luni

Ultima oră

Comentariul meu

Publică