accident cu patru răniți la ieșire din daia (foto)

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiaza, la ieșire din Daia spre Roșia. Cinci persoane au fost implicate în eveniment, patru dintre ele fiind transportate la spital. 

accident cu patru răniți la ieșire din daia (foto)

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 106, la ieșirea din Daia. „Din primele cercetări efectuate polițiștii rutieri au stabilit faptul că, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a produs un accident rutier în care sunt implicați 2 conducători auto, în vârstă de 40 și 27 de ani, din Alba, respectiv Roșia”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident cu patru răniți la ieșire din daia (foto) accident cu patru răniți la ieșire din daia (foto)

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Totodată, au intervenit și echipaje ale Ambulanței. Șoferul de 27 de ani și alți 3 pasageri au suferit leziuni în urma impactului. Ei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Echipajul SMURD a preluat două victime, un bărbat de 27 de ani care a suferit o contuzie toracică și o femeie de 75 de ani care a suferit un traumatism facial. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

accident cu patru răniți la ieșire din daia (foto)

„Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unei femei de 23 de ani, care a suferit traumatisme de membru superior și inferior. A doua victimă, un bărbat de 27 de ani, a suferit un traumatism toracic și de coloană cervicală. Ambele victime sunt transportate la UPU SIBIU”, a informat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu