accident cu două mașini la slimnic. femeie transportată la spital (update)
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, joi dimineața, pe DN14 în Slimnic. Trei autoturisme au fost implicate în eveniment. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului. 

UPDATE

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că doar două autoturisme au fost implicate în accident. Prin urmare, niciun șofer nu este fugar. „Nu se confirmă părăsirea de la fața locului. Doar cele 2 mașini au fost implicate în accident”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN 14, în localitatea Slimnic, accident rutier în care ar fi implicate 3 autoturisme.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că în accidentul rutier ar fi fost implicate 3 autoturisme, însă șoferul unuia dintre acestea ar fi părăsit imediat locul accidentului. Cele 2 autoturisme identificate la locul accidentului erau conduse de persoane de sex feminin, care circulat din sensuri opuse, respectiv o localnică în vârstă de 25 de ani și o sibiancă în vârstă de 32 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Referitor la mașina care ar fi părăsit locul accidentului, în acest moment sunt efectuate activități specifice în vederea identificării acesteia.

Conducătoarea în vârstă de 25 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital, conștientă. „Echipajul SAJ, sosit la fața locului, a asistat medical o femeie de 25 de ani, care a suferit un traumatism cranian și un traumatism de membru superior drept. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu”, spun reprezentanții SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu