șofer prins cu alcool de contrabandă pe a1 între sibiu și sebeș. poliția a confiscat aproape 600 de litri de țuică

În urma unui control de rutină pe autostrada A1, polițiștii au descoperit o autoutilitară condusă de un bărbat din Dolj care transporta băutura alcoolică fără documente de proveniență, scrie portalul de știri ziare.com

În data de 19 decembrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba, împreună cu polițiștii Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani din județul Dolj.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în autoutilitară 580 de litri de țuică, ambalate în 49 de recipiente. Băutura alcoolică nu prezenta marcaj fiscal și pentru aceasta conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Potrivit Codului Penal, infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Ultima oră

Comentariul meu